Veel gestelde vragen

Wat moet ik allemaal regelen voor mijn bruiloft?


Bij het organieren van jullie mooiste dag in jullie leven komt er ontzettend veel op jullie af, wat er allemaal geregeld moet worden? Neem daarom vrijblijvend contact op met the Weddingwhizz en ontvang een 12 maanden checklist om jullie bruiloft tot in detail te organiseren.
Wat kost een Weddingplanner?


Omdat het organiseren van jullie mooiste dag in jullie leven echt maatwerk is en toegespitst zal zijn op jullie wensen, nodig ik jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek (of telefonisch) en maak ik aan de hand van jullie wensen graag een offerte op maat.
Waarom een ceremoniemeester?


Het is voor familie en vrienden een eervolle taak om als ceremoniemeester op jullie mooiste dag te fungeren. Echter weten zij wat er van hen verwacht wordt? en zijn zij bereid om al het geregel en organisatie op zich te nemen? hebben ze daar ervaring mee? Het is een hele klus. Uiteindelijk wil je toch dat jouw familie en vrienden ook volop kunnen mee doen aan jullie dag! Zie the Weddingwhizz als een vertrouwd en onzichtbaar verlengstuk en gun iedereen die jullie liefhebben de kans om echt mee te doen op de mooiste dag in jullie leven.
Waarom kies ik voor een weddingplanner


Hoe combineer je de organisatie van jouw mooiste dag met je drukke baan, huishouden, partner en kinderen. Say yes to the stress? ... nee toch ? Een weddingplanner neemt je alle zorgen en organisatie uit handen. Zelf lekker in alle rust kunnen genieten van alle voorpret en fun terwijl jouw personal assistant (de weddingplanner) alles regelt, precies zoals jij dit wilt. Een weddingplanner heeft een goede kijk op alles wat er geregelt moet worden, oog voor details en beheert met kennis van zaken jullie budget. Je hoeft zelf alleen maar te dromen hoe jouw perfecte huwelijksdag er uit moet komen te zien. Interesse? ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesrpek.